Douglas tuinbanken

Toont alle 6 resultaten

Robuuste Douglas Tuinbanken van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Robuuste douglas tuinbanken zijn voor échte buitenmensen. Wil je deze zomer heerlijk genieten van je tuin, dan zijn dit de banken die je moet hebben. Deze douglas bank is ideaal voor het creëren van een lekker buitenplekje zodat je straks in de ochtendzon je bakje koffie of thee kunt drinken.

Duurzame tuinbank van douglas hout

Tuinbanken van douglas hout hebben van nature een hoge duurzaamheid en zijn daarom erg geschikt voor buitengebruik. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij tot een robuuste hardhouten en massieve tuinbank. De levensduur van douglas hout is zeer gunstig. Het hout wordt met de jaren harder, en daarmee steviger. Daarom gaat een douglas houten bank erg lang mee. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen. Deze houten tuinbanken kunnen tot wel 15 jaar meegaan!

Douglas tuinbank. Ruig of klassiek?

Houdt u meer van een degelijke douglas tuinbank met een klassiek ontwerp? Of heeft u liever een douglas tuinbank met een ruige en natuurlijke boomstam look? Beide modellen zijn prachtig in douglas hout. Houd het bij de bank zoals die is, of zoek er mooie kussens bij voor een romantische uitstraling. Of een trendy schapenvelletje om het geheel lekker knus te maken. Onze duurzame douglas houten tuinbanken zijn een goede basis om deze naar uw smaak te stylen.

Boomstam bank

Vooral de boomstam bank van douglas hout is een echt ruige tuinbank die uw liefde voor de natuur laat zien. Woont u in het bos of in buitengebied, dan staat dit bijzondere en zeer gewilde tuinmeubel overal fantastisch. Zit u liever op een mooie zonovergoten plek of juist onder die prachtige grote boom? Een boomstam bank springt echt in het oog en geeft uw tuin nog meer leven. Maar ook juist in een wat strakkere tuin kan deze houten tuinbank een echt statement afgeven.

Afmetingen tuinbank

De tuinbanken zijn er in afmetingen tussen de 2 en 3 meter. Vooral de douglas houten tuinbanken zonder armleuning zijn goed te verplaatsen. Doe dit wel met zijn tweeën. Denk bij de boomstambanken goed na over de plaatsing. Door de massieve boomstam is deze namelijk flink zwaarder dan onze andere tuinbanken.

Maak je tuinset compleet!

Heb je de ruimte voor een uitgebreide zithoek in de tuin? Maak de douglas tuinbank compleet met een massieve douglas tuintafel. Zodat je de ideale relaxplek hebt in de zomer, waar je ook gezellig een maaltijd kunt eten met het gezin of je krant kunt uitslaan.