Vierkante picknicktafel

Enig resultaat

Vierkante Picknicktafel van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Een vierkante picknicktafel is ideaal om grotere groepen aan één tafel te laten zitten. Onze handgemaakte kleine picknicktafel is van eiken, en van zware, stevige kwaliteit. De compacte picknicktafels zijn uitgevoerd met 4 planken van ca. 5 CM dik en zijn daarmee oerdegelijk. Een prachtige eiken picknicktafel die zorgt voor jaren zitplezier. Bij deze zeer stevige vierkante picknicktafel worden de zittingen op twee plaatsen ondersteund. Daarom zijn deze picknicktafels uitermate geschikt voor intensief gebruik zoals bij horeca, op scholen, in dierentuinen en bij evenementen.

Vierkante picknicktafel; ruimtebesparing ten top

Niet alleen kunnen bedrijven en evenementen profiteren van het efficiënte ruimtegebruik van een vierkante picknicktafel. Ook is zo’n compacte picknicktafel ideaal als je ruimte wilt besparen in je tuin. Op elk klein terrasje past wel zo’n tafel. De afmetingen zijn 2 meter bij 2 meter, en dat inclusief de zitruimte! Bovendien is de houten picknicktafel door zijn robuuste ontwerp zeer goed bestand tegen kinderen die hangen of wiebelen. De perfecte picknicktafel dus voor gezinnen! Wil je de vierkante picknicktafel eerst bekijken? Plan dan een afspraak met ons in.

Geniet van je gezin met een houten picknicktafel

Het is zomer en de vogels fluiten, elk weekend voelt als vakantie. De aardbeien in jullie tuin zijn geplukt. Dus je roostert een paar boterhammen, besmeert ze met boter en snijdt er wat plakjes aardbei op. Licht besprenkelen met wat suiker, en voilà, je hebt een heerlijk zomerse aardbeitoast. Tijd om buiten te gaan zitten, aan de nieuwe houten picknicktafel! Natuurlijk hebben jullie ook nog een aantal verse broodjes en croissants om er een echt feestontbijt of -lunch van te maken. Er hoeft niemand jarig te zijn, soms moet je je gezin gewoon eens verwennen. En knoeien geeft niet, want vlekken maak je makkelijk schoon met een sopje met wat groene zeep. Bekijk ook onze video over tuinmeubelen schoonmaken.

Robuuste houten tuinmeubelen

Deze picknicktafels worden gemaakt van eikenhout dat wij “vers van de stam zagen”, altijd uit duurzaam beheerde bossen. Het eikenhout van zware en degelijke kwaliteit bewerken wij in onze traditionele zagerij tot een robuuste eiken picknicktafel. Kortom, een mooi stukje Hollands vakwerk. Kies voor een duurzame oplossing die jarenlang mee gaat!
Bekijk alle picknicktafels.

Hoe zit het met onderhoud van houten picknicktafels?

De tafels gaan jarenlang mee, en mogen gewoon buiten blijven staan. Wel zullen de houten picknicktafels na verloop van tijd vergrijzen, dit gebeurt van nature. Mocht je dit niet willen, dan kun je de tafels eventueel beitsen. Dan weet je zeker dat je kleine picknicktafel die frisse en stijlvolle uitstraling behoudt.

Vierkante picknicktafel met rugleuning

Wil je liever net iets anders dan een standaard picknicktafel? Kies dan voor een vierkante picknicktafel met rugleuning. wij zijn erg sterk in maatwerk, dus we horen graag wat je in gedachten hebt. Wil je een rugleuning aan één kant, of juiste aan alle zijden? Laat het ons weten, we gaan graag voor je aan de slag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een vierkante picknicktafel met rugleuning.