Picknicktafel met rugleuning

Toont alle 3 resultaten

Houten Picknicktafel met Rugleuning van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Op zoek naar een picknicktafel met rugleuning? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij maken stevige, eikenhouten picknicktafels met rugleuning. Voor zowel bedrijven als voor particulieren. Maak een keuze uit de diverse afmetingen zodat de houten picknicktafel helemaal bij jouw tuin of (bedrijfs)terras past.

De knusheid van een picknicktafel, maar wel comfortabel

Een picknicktafel bespaart ruimte en is natuurlijk knus, maar niet iedereen zit prettig zonder een rugsteun. Als je liever wel ondersteuning hebt voor je rug, en toch de gezelligheid van een picknicktafel wilt, is een picknicktafel met rugsteun dus ideaal. Mocht je willen wisselen, je kunt nog kiezen of je aan de kant gaat zitten met of zonder de rugleuning.

Maak er buiten een feest van!

Het is zaterdag, de zon schijnt, de vogels fluiten en de temperatuur loopt op. Tijd voor een picknick of een barbecue in eigen tuin, waarom niet? Het hoeft niet moeilijk te zijn, hoewel verse broodjes uit de oven natuurlijk wel een heerlijke toevoeging zijn. Die geur zorgt er vast voor dat de kinderen snel aan tafel zullen zitten. Pak het beleg erbij, zet er nog een salade bij, en het wordt zeker smullen. Geniet van je zelfgemaakte picknick op je houten picknicktafel. Maak van elk weekend zo een feest in eigen tuin!

Wat is de juiste maat voor mijn picknicktafel?

Je kunt als stelregel aanhouden dat je zo’n 60cm tot 70cm ruimte nodig hebt per persoon. Dat is de breedtemaat van 1 persoon aan tafel. Met een gezin van 6 personen heb je dus genoeg aan een tafel met een breedte van zo’n 2 meter. Ontvang je regelmatig vrienden voor een avond gezelligheid in de tuin? Of zijn de picknicktafels deel van een groter terras waar je veel mensen kwijt moet? Dan kun je denken aan een picknicktafel van 3 meter lang, hier kunnen dan zo’n 8 of maximaal 10 personen zitten.

Robuuste houten tuinmeubelen

Deze picknicktafels worden gemaakt van eikenhout dat wij “vers van de stam zagen”. Het eikenhout van zware en degelijke kwaliteit bewerken wij in onze traditionele zagerij tot een robuuste eiken picknicktafel. Kortom, een mooi stukje Hollands vakwerk. Kies voor een duurzame oplossing die jarenlang mee gaat!
Bekijk onze inspiratiepagina voor een aantal voorbeelden van pas gemaakte picknicktafels. Wil je de picknicktafel eerst bekijken? Dat kan! Neem contact op, dan plannen we een bezichtiging in.