Picknicktafel met stalen of aluminium frame

Toont alle 2 resultaten

Picknicktafel met Stalen frame of Aluminium Frame van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Ben je op zoek naar een handgemaakte picknicktafel met stalen frame of aluminium frame met een blad van eikenhout? Dan ben je nu op het juiste adres. Deze stoere tuintafel is de droom van elk buitenmens. Maak je bedrijfsterras of tuin helemaal compleet met een moderne houten picknicktafel voor jarenlang zitplezier! Standaard worden onze frames van aluminium gemaakt. RVS en staal zijn op verzoek ook leverbaar.

Een picknickbank met stalen frame, voor een stijlvol bedrijfsterras of tuin

Ook wel klaar met bouwmarktkwaliteit picknicktafels? Inmiddels weet je als bedrijfsleider of -eigenaar wel beter. Bovendien wil je wel een tikkie meer stijl uitstralen dan een gemiddeld bedrijfsterras. Zodat je medewerkers met trots pauze houden aan de picknicktafels. Een picknickbank met stalen frame is dan een goede kues; niet alleen superstevig, maar ook erg stijlvol!

Of je ziet als particulier zo’n picknicktafel met aluminium frame, met een strak en duurzaam design, wel in je tuin staan, na meerdere ervaringen met niet zo duurzame tafels in het verleden. Dan zit er vast een model voor jou bij!

Stalen frames voor picknickbanken: alle kleuren en afmetingen mogelijk

De stalen frames voor picknick banken zijn in alle RAL kleuren en in diverse modellen verkrijgbaar. De picknicktafel zelf is natuurlijk ook in diverse afmetingen beschikbaar. Maatwerk is ons sterke punt. Bekijk onze inspiratiepagina voor tal van mooie voorbeelden. Wil je de picknicktafel eerst even bekijken? Dat kan! Neem contact op, dan plannen we een bezichtiging in.

Wat is de juiste maat voor mijn picknicktafel staal?

Als stelregel kun je aanhouden dat je zo’n 60cm tot 70cm ruimte nodig hebt per persoon. Dat is de breedtemaat van 1 persoon aan tafel. Wat handig is qua aantallen, is afhankelijk van je bedrijfsgrootte. Ben je met 24 man, dan zijn 4 tafels van 6 personen misschien praktischer in te delen qua ruimte, dan 3 tafels voor 8 personen. Mocht je hier nog niet over uit zijn, overleg gerust even telefonisch over de ideale indeling van jouw buitenruimte.

Robuuste houten tuinmeubelen

Deze picknicktafels worden gemaakt van eikenhout dat wij “vers van de stam zagen”, altijd uit duurzaam beheerde bossen. Het eikenhout van zware en degelijke kwaliteit bewerken wij in onze traditionele zagerij tot een robuuste eiken picknicktafel. Kortom, een mooi stukje Hollands vakwerk. Kies voor een duurzame oplossing die jarenlang mee gaat! Bekijk ook onze andere picknicktafels.

Hoe zit het met onderhoud van eikenhouten picknicktafels?

De tafels gaan jarenlang mee, en mogen gewoon buiten blijven staan. Wel zullen de houten picknicktafels na verloop van tijd vergrijzen, dit gebeurt van nature. Mocht je dit niet willen, dan kun je de tafels eventueel beitsen. Geef de picknicktafels daarnaast elk jaar een opfrisbeurt met groene zeep of soda. Dan weet je zeker dat je die frisse en stijlvolle uitstraling behoudt.