Betaalinformatie


Betalen

Bij ons kun je op verschillende manieren betalen. Bij het afrekenen in onze webshop kun je aangeven op welke manier je wilt betalen.

 

iDeal

Je kunt bij ons veilig via iDEAL betalen. iDEAL is de meest populaire betaaloplossing op het internet binnen Nederland. iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee je kunt betalen via jouw eigen bank. Je wordt in het betaalproces automatisch doorgestuurd naar de internetbankierenpagina van jouw bank. Meer weten over iDeal? Klik dan hier.

 

CreditCard

Als je (online) afrekent met jouw creditcard zijn de aangekochte producten automatisch verzekerd. Tevens krijg je met de Aflevergarantie jouw geld terug als een product of dienst niet geleverd wordt. Meer weten over betalen met credit card? Klik dan hier.

 

Paypal

Paypal is een dienst waarbij je betaalt via een e-mailadres. Geen gedoe met pinnen of banknummers uitwisselen. Wel hebt je hiervoor een PayPal account nodig.

 

Overboeken

Ook bieden wij jou de mogelijkheid om de betaling per overboeking te voldoen. Gebruik hiervoor een overschrijvingsformulier van jouw bank of de mogelijkheid binnen het internetbankieren van jouw bank.