Houten picknicktafels

Met onze houten picknicktafels ben je verzekerd van jarenlang heerlijk zitten! We maken onze eiken en douglas picknicktafels met de hand, dus je hebt altijd een uniek exemplaar. Selecteer hieronder de houten picknicktafel die bij je past, en wij bezorgen ‘m bij je thuis!

Resultaat 1–9 van de 22 resultaten wordt getoond

Houten Picknicktafels kopen van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Houten picknicktafels zijn er in allerlei soorten en maten. Wij gebruiken douglas hout en eiken om onze tafels te maken. De douglas picknicktafels hebben van nature een hoge duurzaamheid en zijn daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen. De eiken picknicktafels gaan langer mee. Het eikenhout is beter bestand tegen weersinvloeden.
Ik ben deze houten picknicktafels niet voor niets gaan maken: ik vond dat de kwaliteit van bouwmarkt tuinmeubelen nogal wat te wensen overlaat. Mijn doel met Houtenpicknicktafelkopen.nl is dat jij met je gezin of bedrijf, nog jarenlang profijt kunt hebben van een robuuste kwaliteit picknicktafel!

Alle soorten en maten picknicktafels te koop

Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn bij Houtenpicknicktafelkopen.nl diverse opties voor het hout. We maken tuinmeubelen van eikenhout en van douglas hout. Qua uitvoering zijn er ook diverse opties:

Hoe bepaal je de maat van je picknicktafel?

De breedtematen variëren per tafel. De hoogte van het blad is over het algemeen 75cm, maar de breedte kan uiteenlopen van 1,40 meter tot 3,00 meter.

Je kunt als stelregel aanhouden dat je zo’n 60cm tot 70cm ruimte nodig hebt per persoon. Dat is de breedtemaat van 1 persoon aan tafel. Voor kinderen geldt natuurlijk dat ze iets smaller zijn. Een 2,50 meter houten picknicktafel biedt doorgaans voldoende ruimte voor 8 personen, eentje van 2,00 meter is goed voor 6 personen. Bekijk ook onze grote picknicktafels. Twijfel je over de maat? Neem dan even contact op, dan voorzie ik je van advies.

Voordelen eikenhout

De aanschaf van een eikenhouten tuinmeubel heeft zo z’n voordelen:

  • Duurzaam: gaat lang mee
  • Natuurlijke aanblik door zichtbare nerven in het hout
  • Robuust: hardhoutsoort die veel kan dragen

Robuuste houten tuinmeubelen

Al onze buitenmeubels worden gemaakt van het beste hout dat wij “vers van de stam zagen”. Vervolgens bewerken we het hout in onze traditionele zagerij tot een robuuste picknicktafel. Kortom, een mooi stukje Hollands vakwerk. Kies voor een duurzame oplossing die jarenlang mee gaat!

Meer weten? Neem contact op!

Wil je de houten picknicktafel eerst even bekijken? Of wil je sparren over de mogelijkheden die wij bieden bij onze picknicktafels? Heb je bijvoorbeeld een grotere partij nodig voor je bedrijfsterras, schoolplein of lunchroom, of heb je specifieke wensen? Neem even contact met mij op, dan bespreken we dit of plannen we een bezichtiging in.