Onze werkwijze


Hoe werkt het?

Als je een picknicktafel bestelt bij Eikenhoutenpicknicktafel, weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct krijgt. Onze stevige eiken picknicktafels en andere meubels worden ontworpen en handgemaakt in onze timmerfabriek in Midden-Nederland. Geen import, maar degelijk Hollands vakwerk!

Hé, dat wist ik al. En daarom kijk ik juist ook naar houtenpicknicktafelkopen.nl. Maar waarom dan deze pagina? Een webshop is toch eenvoudig? Klikken, bestellen en binnen enkele werkdagen ontvangen. Daar heb ik geen uitleg bij nodig, denk je misschien.

Even geduld, maatwerk

Nu komt ‘ie: wij zijn geen standaard shop. Wat ons uniek maakt, is dat wij onze picknicktafels stuk voor stuk op bestelling maken. Ook de standaardmodellen. We hebben geen magazijn of voorraden, elk product is uniek en maatwerk. Vandaar ook dat de levering van het bouwpakket niet van de één op de andere dag kan plaatsvinden. Houd dus rekening met een bezorgtijd van 2 tot 3 weken, die nog enige tijd kan uitlopen bij drukte.

Picknicktafels met liefde gemaakt

Een beetje geduld is nodig dus, maar dit moet vast wel lukken als je weet met hoeveel liefde wij onze picknicktafels op maat maken. Als jouw mooie eiken picknicktafel klaar is voor verzending, neemt onze vervoerder contact met je op om samen een afleverafspraak in te plannen. Hierdoor weet je zeker dat je thuis bent om ons mooie product in ontvangst te nemen.

Wij wensen je heerlijke zwoele zomers toe met een prachtige picknicktafel om hiervan nog jarenlang te genieten met je hele gezin (of natuurlijk bedrijf!).

Is er nog iets onduidelijk over het bestelproces?

Dan hebben we hier nog een paar links voor je: