Maatwerk meubels


Maatwerk houten picknicktafels, tuintafels en tuinbanken

Ondanks dat wij geen massaproductie hebben, kunnen wij – in overleg- vanzelfsprekend meerdere tafels tegelijk leveren. Onze klantenkring bestaat vooral uit bedrijven, horeca, particulieren en hoveniers. De meest verkochte producten vind je in de webshop. Denk hierbij aan onze duurzame eiken picknicktafels, stevige douglas picknicktafels en eiken tuintafels. Maar uiteraard kun je bij ons ook terecht voor maatwerk tuinmeubelen. Vraag een offerte op voor een prijsopgave. Tim neemt altijd even contact met je op om je aanvraag te bespreken.

Maatwerk picknicktafel

Voor diverse klanten maken we picknicktafels op maat. Houten picknicktafels zijn goed in te zetten in de horeca. Vooral handig als je een mooi plein wilt maken of een knus buitenzitje in gedachten hebt. Ook gemeenten en hoveniers kloppen bij ons aan voor topkwaliteit buitenmeubels. De picknicktafels worden altijd in overleg gemaakt. Of je nu een ronde, vierkante of halve picknicktafel wit, je hebt waarschijnlijk al een helder beeld hoe je het wilt hebben. Tim kan het voor je maken. Neem contact op of vul het offerteformulier in om in contact met Tim te komen.

Tuintafel op maat laten maken

Naast picknicktafels zijn tuintafels enorm in trek. Een houten buitentafel levert je enorm veel plezier op tijdens je zomerse (of winterse) barbecue. Die plastic tuintafels hebben we wel gezien, toch? Zorg er deze zomer voor dat je met je vrienden om een oersterke houten tuintafel zit. Zoveel mensen, zoveel wensen. Zijn onze tuintafels in de webshop niet wat je zoekt? Neem contact op of vul het offerteformulier in om in contact met Tim te komen.

Tuinbank op maat

Geniet van het voorjaarszonnetje op een sterke tuinbank van Hollandse bomen. Sluit je ogen en hoor de vogels tjirpen. Zie jij het al voor je? Wij leveren uiteenlopende modellen tuinbanken via onze webshop. Is dat niet wat je zoekt? Neem contact op of vul het offerteformulier in om in contact met Tim te komen.