Douglas tuintafels

Toont alle 2 resultaten

Douglas Tuintafels van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Robuuste douglas tuintafels zijn perfect voor échte buitenmensen. Wil je deze zomer heerlijk genieten van jullie tuin, dan zijn dit de buitentafels die je moet hebben. Want een douglas tuintafel bezorgt je zithoek in de tuin een natuurlijke én stoere uitstraling. Ideaal dus voor het creëren van een lekker buitenplekje voor het hele gezin. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij tot een robuuste hardhouten en massieve tuintafel. Je zult nog jarenlang plezier hebben van deze douglas tuintafel!

Robuuste tuintafel van douglas hout

Douglas hout is op dit moment nog niet zo bekend als eiken of vurenhout, maar wordt wel volop aangeplant in West-Europa. Je hebt vast wel eens rondgelopen in een naaldbos. Hier staat de douglasspar ook vaak tussen, de boom waar deze unieke houtsoort vandaan komt. Douglas hout heeft van zichzelf een prachtige oranje/rode kleur en geeft daarmee iedere tuin een mooie warme, natuurlijke sfeer. Onze douglas tuintafels hebben onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en zijn daarom erg geschikt voor buitengebruik. Zodat jij met je gezin tot wel 15 jaar van je douglas tuintafel kunt genieten!

Bekijk ook al onze tuintafels.

Vier de zomer met een douglas houten tafel voor buiten

Met een douglas houten tafel in je tuin breng je het hele gezin naar buiten. Wordt jullie mooie buitentafel het toneel voor een mooie high tea op de zaterdag of zondagmiddag met jullie familie? Of staan alle borrelhapjes erop tijdens jouw verjaardag? Ook een barbecue is een leuke setting waar deze douglas tuintafel erg goed van pas komt, om de vele hapjes en drankjes kwijt te kunnen. Of speel buiten eens gezellig een bordspelletje, er is genoeg ruimte! Ook decoratief is er van alles mogelijk; zet eens een mooi windlicht op tafel, of een mooi bloemetje, zoals een gevlochten mandje met viooltjes. Zo maakt u de tuin stukje bij beetje steeds gezelliger. Aan de douglas tuintafel 2 meter kunnen minimaal 6 mensen zitten, als je kiest voor een langere variant van 3 meter zelfs 8 of 10 personen. Maak optimaal gebruik van de ruimte die de tafel biedt, en ga voor een douglas tuinbank om je tuinset compleet te maken.

Duurzame Tuinmeubelen van Douglas Hout

Overweeg je zo’n prachtige en duurzame douglas tuintafel, dan ben je niet de enige. Vele mensen voor jou werden verliefd op deze prachtige houtsoort en kochten onze tuinmeubelen van douglas hout. Bekijk voor inspiratie ook ons fotoboek.