Kinder picknicktafels

Enige resultaat

Leuke Kinder Picknicktafels van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Op zoek naar leuke kinder picknicktafels voor de kleintjes? Bekijk hier handgemaakte picknicktafels die zorgen voor jaren zitplezier bij de kids! Onze kinderpicknicktafels zijn veilig voor kinderen. De tafels hebben geen uitstekende schroeven en zijn extra glad geschuurd om splinters te voorkomen.

Een picknicktafel kind

Een picknicktafel voor uw kleinste uitzoeken kan nog best een klus zijn. Er zijn een paar keuzes die je hebt:

  • Een vurenhouten uitvoering: voordeel is dat deze kinder picknicktafels vaak voordelig zijn in aanschaf. Nadeel is dat ze na vaak na 1 jaar flink gebruik de geest geven
  • Een kunststof kinder picknicktafel: voordeel is dat ze voordelig zijn in onderhoud, maar zeg nu zelf: een échte houten picknicktafel is toch veel leuker?
  • Een eiken houten picknicktafel: voordeel is dat ze lang mee gaan en dat je ze nadat de kinderen groot zijn, deze ook weer kunt verkopen. Nadeel is natuurlijk dat ze wat duurder zijn in aanschaf.

Zeg het maar, jij bepaalt! Wil je even sparren over de extra mogelijkheden die ik kan bieden bij onze kinder picknicktafels? Neem dan even contact met me op, dan bespreken we je wensen.

Stevige, robuuste houten tuinmeubel

Verder zijn onze picknicktafels robuust, een kinderfeestje overleven ze dus met gemak. Deze picknicktafels worden gemaakt van eikenhout dat wij “vers van de stam zagen”. Vervolgens bewerken we het hout in onze traditionele zagerij tot een robuuste eiken kinder picknicktafel. Kortom, een mooi stukje Hollands vakwerk. Kies voor een duurzame oplossing die jarenlang mee gaat!