Kinder picknicktafels

Enig resultaat

Leuke Kinder Picknicktafels van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Op zoek naar leuke kinder picknicktafels voor de kleintjes? Bekijk hier handgemaakte picknicktafels die zorgen voor jaren zitplezier bij de kids! Onze kinderpicknicktafels zijn veilig voor kinderen. De tafels hebben geen uitstekende schroeven en zijn extra glad geschuurd om splinters te voorkomen.

Kinder picknicktafel: even uitrusten van het buitenspelen

Wie wil nu niet dat zijn kinderen lekker buitenspelen? Laat ze na een intensieve dag spelen uitrusten aan de picknicktafel met wat lekkers of een ijsje in de tuin. Hebben ze net fanatiek staan springen op jullie trampoline? Dan kunnen ze even lekker uithijgen met een glas limonade en een koekje.
Met een kinder picknicktafel geeft u uw kinderen een mooie buitenervaring. Een speciale kleine picknicktafel is natuurlijk perfect voor kids om aan te zitten om te knutselen, tekenen of om te lunchen of te eten. Vooral voor grote gezinnen is zo’n kleine picknicktafel dus echt ideaal.

Picknicktafel voor kinderen: wat kies jij?

Een picknicktafel voor uw kleinste uitzoeken kan nog best een klus zijn. Je hebt hierin een paar opties:

  • Een vurenhouten uitvoering: voordeel is dat deze kinder picknicktafels vaak voordelig zijn in aanschaf. Nadeel is dat ze na vaak na 1 jaar flink gebruik de geest geven
  • Een kunststof kinder picknicktafel: voordeel is dat ze voordelig zijn in onderhoud, maar zeg nu zelf: een échte houten picknicktafel is toch veel leuker?
  • Een eiken houten picknicktafel: voordeel is dat ze lang mee gaan en dat je ze nadat de kinderen groot zijn, deze ook weer kunt verkopen. Nadeel is natuurlijk dat ze wat duurder zijn in aanschaf.

Natuurlijk zouden wij je zelf aanraden om voor de laatste optie te gaan. Maar jij bepaalt natuurlijk. Zeg het maar!

Wat is de juiste maat voor de kinder picknicktafel?

Natuurlijk nemen kinderen aan de picknicktafel wat minder ruimte in dan volwassenen. Waar volwassenen zo’n 60cm tot 70cm ruimte nodig hebben per persoon, is bij kinderen 50 cm ruim voldoende. De standaardmaat die wij leveren voor kinder picknicktafels is 1,5 meter. Deze maat is dus geschikt voor maximaal 6 kinderen. Vind je dit te groot of te klein? Of wil je een paar aanpassingen in het ontwerp, zoals een gat voor de parasol? Dan kun je altijd contact met mij opnemen voor maatwerk!

Stevige, robuuste houten tuinmeubels

Verder zijn onze picknicktafels robuust, een kinderfeestje overleven ze dus met gemak. Deze picknicktafels worden gemaakt van eikenhout dat wij “vers van de stam zagen”. Vervolgens bewerken we het hout in onze traditionele zagerij tot een robuuste eiken kinder picknicktafel. Kortom, een mooi stukje Hollands vakwerk. Kies voor een duurzame oplossing die jarenlang mee gaat!

Overtuigd? Bespreek je wensen met mij!

Ben je overtuigd en wil je even sparren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden bij onze picknicktafels voor kinderen? Of wil je meer informatie over onze houten picknicktafels? Neem dan even contact met mij op, dan bespreken we je wensen.