Picknicktafel groot

Toont alle 4 resultaten

Picknicktafel in groot formaat voor 6-12 personen

Wil je een grote picknicktafel kopen? Onze ambachtelijk handgemaakte picknicktafels voor 6, 8, 10  of zelfs 12 personen van zware en degelijke kwaliteit koop je eenvoudig online. Onze eiken houten picknicktafels zijn standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM dik en zijn daarmee oerdegelijk en kunnen met gemak door 10 tot 12 personen gebruikt worden (klik hier om direct naar de 12 personen variant te gaan)!

Tip: koop de 3 meter variant om met ca. 10 tot 12 personen van te genieten, de 2,5 meter variant kan gebruikt worden door ca. 8 personen.

Onze grote picknicktafels zijn gemaakt van eikenhout. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij tot een robuuste hardhouten en massieve grote picknickbank. Deze tafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen. Deze houten picknicktafel kan tot wel 15 jaar mee gaan.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Na het bestelproces informeren wij je over de actuele levertijd.

Wij leveren diverse soorten Eiken of Douglas picknicktafels, tafels en banken. Vanzelfsprekend kunnen wij maatwerk leveren. Klik hier voor een (vrijblijvende) maatwerkofferte.