Tuinbanken

Resultaat 1–9 van de 10 resultaten wordt getoond

Houten tuinbanken van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Tuinbanken zijn er in alle soorten en maten. Ben je op zoek naar een tuinbank die helemaal past in het plaatje van jouw tuin? Bekijk hieronder onze modellen en maak je keuze. Wij maken stevige handgemaakte houten tuinbanken van degelijke kwaliteit in diverse lengtes. Of je nu beperkt bent in je ruimte of een compleet terras aanlegt voor een horecagelegenheid. Wij hebben altijd een tuinbank met de juiste maat en uitstraling voor jouw toepassing. Van strak en modern tot ruig en natuurlijk. Altijd écht vakwerk, vanzelfsprekend splintervrij.

Degelijke houten tuinmeubelen

De houten tuinbanken zijn uitgevoerd met dikke houten planken van minimaal 5 centimeter in dikte en zijn dus oerdegelijk. Er is keuze tussen douglas tuinbanken en eiken tuinbanken. Kortom, massieve tuinbanken die zorgen voor jaren zitplezier! Wil je de tuinbanken eerst even bekijken? Dat kan! Neem contact op, dan plannen we een bezichtiging in.

Boomstam bank trekt de aandacht

Met een boomstam bank waan je je eventjes in een privébos, op het moment dat je ’s ochtends in het weekend rustig je koffie opdrinkt. Deze eye catcher trekt zeker de aandacht in jouw tuin. Wie weet komen er ineens meer vogels of eekhoorns af op die prachtige zitplaats in je voor- of achtertuin. De unieke ruige en natuurlijke uitstraling zorgt er in ieder geval voor dat je hier maar al te graag op neerstrijkt.

Een nette tuin of terras met een strak afgewerkte tuinbank

Heb je liever een strakke tuinbank, dan kunnen wij ons dat ook goed voorstellen. Misschien zoek je een grotere partij banken voor een terras, en dan kan zo’n boomstambank wat zwaar zijn. Goed nieuws, want ook dan hebben wij jouw ideale tuinbank, met mooi afgewerkte planken in degelijk eikenhout of douglas hout! Met deze strakke bank voor buiten zit je nooit meer op een splinter. Wil je dit topkwaliteit tuinmeubel graag in het echt zien voordat je deze gaat bestellen? Neem dan contact op, dan maken we een afspraak zodat je dit pronkstuk kunt bewonderen.

Tuinbank op maat

Heb je het aanbod bekeken en zit jouw ideale tuinbank hier niet tussen? Een tuinbank op maat behoort ook tot de opties! Zijn de tuinbanken deel van een groter project, voor bijvoorbeeld een openbare gelegenheid of een bedrijfsterras? Dan wil je natuurlijk wel dat de ruimte goed wordt gebruikt en alle elementen van het terras goed bij elkaar aansluiten. Zodat jouw medewerkers die buitenruimte krijgen die ze verdienen. Leg daarom je idee aan ons voor. Samen brengen wij je ideale tuin of bedrijfsterras tot leven! Toch nog even online verder kijken? Bekijk onze inspiratiepagina voor tal van mooie voorbeelden.