Eiken tuintafels

Toont alle 7 resultaten

Eiken tuintafel van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Een prachtige eiken tuintafel met een robuuste uitstraling, die zorgt voor tientallen jaren zitplezier in de tuin! Zie je jezelf al zitten aan dit oerdegelijke houten tuinmeubel? Of kies je toch weer voor die ene goedkope tuintafel, die je na enkele jaren alweer moet vervangen? Vaak ben je na een aantal keer goedkope tuinmeubelen te vervangen, net zoveel geld kwijt als wanneer je het direct goed doet. Ga je voor de langere termijn? En durf je te kiezen voor een robuuste, duurzame eiken tuintafel?

Eikenhouten tuintafel

Wij leveren handgemaakte eikenhouten tuintafels van zware en stevige kwaliteit, in diverse lengtes. De eiken tuintafels zijn uitgevoerd met 4 planken van ongeveer 5 centimeter dik en zijn daarmee oerdegelijk. We hebben diverse modellen in ons assortiment: van een robuuste kloostertafel tot de populaire tuintafel met x-poten. Onze standaardmodellen variëren in lengte van 2 meter tot 3 meter. Ook maken wij op verzoek tuintafels op maat, ook van eikenhout. Bepaal zelf het soort model, de hoogte en de lengte en creëer jouw ideale zitplek buiten!

Fleur je tuin op met een eiken tuintafel van 2 meter of langer

Heb je een wat kleinere tuin, dan is een tuintafel van 2 meter ideaal voor jou. Hierbij is er nog steeds voldoende plek om met zijn zessen aan tafel te kunnen zitten. Maar heb je de ruimte voor een grotere tafel, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een tafel van 2,5 of zelfs 3 meter in het voor jou gewenste model. Wel zo gezellig. Want voor die high tea, picknick, barbecue of dat kinderfeestje heb je genoeg plek nodig om alle hapjes en drankjes uit te stallen! Bekijk ook al onze tuintafels.

Let op de hoogte van de tuintafel!

Als je al tuinstoelen hebt, is het ook belangrijk om te letten op de hoogte van de tafel. Want het moet natuurlijk niet zo zijn dat je je stoelen niet meer kunt aanschuiven. Onze eiken tuintafels zijn standaard 82 of 85 centimeter in hoogte, afhankelijk van het model. Mocht dit niet zijn wat je zoekt, dan kun je ervoor kiezen om een verhoogde of verlaagde versie te laten maken. Heb je nog geen zitplek, maak dan de eiken tuintafel compleet met één of meer eiken tuinbanken.

Robuuste, duurzame tuinmeubelen

De houten buitentafels worden gemaakt van eikenhout dat wij “vers van de stam zagen”. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij tot een robuuste eiken buitentafel. Kortom, een mooi stukje Hollands vakwerk! Bekijk hier ons fotoboek met echte klantfoto’s!