Eiken picknicktafels

Resultaat 1–9 van de 12 resultaten wordt getoond

Eiken picknicktafels van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Eiken picknicktafels geven je tuin een transformatie. Geniet van lange zomeravonden en winterbarbecues met deze oerdegelijke tuinmeubelen. Kies je voor een eiken picknicktafel, dan kies je voor een tafel die je leven lang mee kan gaan. Wij maken ambachtelijk handgemaakte picknicktafels van hoge kwaliteit.

Picknicktafel hardhout

Een hardhouten picknicktafel is een garantie op jarenlang zitplezier voor zowel gezin als voor het personeel of je klanten. Eiken is een vorm van hardhout. Met hardhout wordt over het algemeen het hout van loofbomen (loofhout) bedoeld, en de eik is daar één van. Omdat dit zo’n sterk type hout is, kan je ervan uit gaan dat deze picknicktafels een generatie overleven.

Voordelen eikenhout

De aanschaf van een eikenhouten tuinmeubel heeft zo z’n voordelen:

  • Duurzaam: gaat lang mee
  • Natuurlijke aanblik door zichtbare nerven in het hout
  • Robuust: hardhoutsoort dat veel kan dragen

Vele mogelijkheden voor bijzondere picknicktafels

Als je in plaats van een standaard picknicktafel, liever een steuntje in de rug hebt, hebben wij ook Picknicktafels met rugleuning.
En voor een bijzondere, trendy uitstraling verkopen wij ook Picknicktafels met een stalen frame. Of bekijk al onze houten picknicktafels.

Robuuste picknicktafels

De eiken picknicktafels worden gemaakt van eikenhout dat wij “vers van de stam zagen”. Vervolgens bewerken we het hout in onze traditionele zagerij tot een robuuste eiken picknicktafel. Kortom, een mooi stukje Hollands vakwerk. Kies voor een duurzame oplossing die jarenlang mee gaat! Wil je de tafel eerst even bekijken? Dat kan! Neem contact op, dan plannen we een bezichtiging in.

Picknicktafel kopen?

Wil je online een picknicktafel kopen? Dat kan bij ons erg eenvoudig en veilig! Binnen een paar  clicks heb je je picknicktafel gekocht:

  1. Selecteer eenvoudig het model en de maat die je zoekt. Plaats deze in de ‘winkelmand’.
  2. Bepaal hoe de picknicktafel bij je thuis komt. Wil je ‘m ophalen in Cothen? Wil je liever dat ‘ie als bouwpakket wordt gebracht? Of toch liever kant en klaar gemonteerd? Vink de juiste optie aan, vul het afleveradres in en ga door naar afrekenen.
  3. Vul alle gegevens in en betaal met iDeal. Altijd in een veilige betaalomgeving. We sturen dan een bevestiging en de juiste levertijd, en op de afgesproken dag zorgen we dat alles klaarstaat of geleverd wordt.

Een picknicktafel kopen doe je dus erg eenvoudig en veilig!