Eiken tuinbanken

Toont alle 4 resultaten

Eiken Tuinbanken van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Wanneer je op zoek gaat naar een eiken tuinbank voor in je tuin, dan wil je het liefst een duurzame bank. Een bank die de komende jaren gemakkelijk mee gaat en alle weertypen kan doorstaan. Dan hebben wij één ding gemeen, want duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken stevige handgemaakte eiken tuinbanken van zware en degelijke kwaliteit in diverse lengtes. Ga bijvoorbeeld voor een eiken tuintafel van 2 meter lang of zelfs een lange eiken tafel van 3 meter lang. Graag fleuren wij de tuin van jouw gezin op met één van deze prachtige houten tuinmeubelen, die aan jouw eisen voldoet.

Creëer met een eiken bank een tuin vol gezelligheid!

Een eiken bank in de tuin zorgt voor leven in de brouwerij. Een heerlijke plek in de tuin voor het hele gezin, dat zien echte levensgenieters zoals jij wel zitten. Een mooi geplaatste eiken tuinbank om op te zitten zorgt in een groep voor een gezellige sfeer. Kies een mooie plek uit: ga zitten bij die ene prachtige grote boom, jouw favoriete uitzicht. Of maak een leuk plekje op jullie heerlijke terras van natuurstenen tegels of de vlonder.

Kies voor een oerdegelijke tuinbank van eikenhout

De eiken tuinbanken zijn uitgevoerd met planken van ongeveer 5 cm eikenhout, dik en dus oerdegelijk! Kortom, massief eiken tuinbanken die zorgen voor jaren zitplezier. Bekijk al onze tuinbanken.

Niet alleen in groepen, maar ook als je alleen bent is de eiken bank ideaal. Trek je lekker terug in de zon met een boekje en geniet van je vrije tijd. Of koop een paar zachte kussens voor op je tuinbank en ga eens lekker voor pampus liggen.

Ideaal voor grote gezinnen of kleine groepen

De eiken tuinbank is er in lengtes van 2,5 tot zelfs 3 meter. Ideaal dus voor als je een groot gezin hebt. Ook is er meer dan genoeg plaats voor alle vriendinnen van je dochter, wanneer ze haar verjaardag viert met een pannenkoekenfestijn in de tuin. Daarnaast is zo’n tuinbank natuurlijk perfect voor die barbecue met buren of familie op een zwoele zomeravond. Of gewoon als je schoonouders op bezoek komen op een zonnige zondagmiddag. Misschien is het ook wel handig om er ook een tafel bij te hebben, zodat je alle etenswaren en borden kwijt kunt? Kies dan voor een bijpassende eiken tuintafel. Of bekijk al onze tuintafels.