Tuintafels

Toont alle 9 resultaten

Tuintafels van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe houten tuintafel omdat je oude is versleten? Of is je tuin toe aan een frisse uitstraling? Kies uit diverse modellen, van lichtgewicht tot robuuste, zware eiken tuintafels. Zorg ervoor dat je de komende jaren met plezier in je tuin zit met deze oerdegelijke duurzame tuinmeubels.

Oerdegelijke tuintafels van hardhout en zachthout

We bieden tuintafels van hardhout (eiken), maar ook van zachthout, namelijk douglas. Eiken is een erg populaire en degelijke houtsoort, die zeer geschikt is voor het maken van stevige tuinmeubelen die lang meegaan. Maar ondanks dat douglas hout minder bekend is, is ook deze houtsoort zeer duurzaam. Dat douglas hout een zachthout is, betekent niet dat het ook zacht is. Zachthout wil namelijk alleen zeggen dat het hout van naaldbomen komt en niet van loofbomen. Sterker nog, dit is een zeer stevige en harde houtsoort die ook nog eens erg duurzaam is. Zowel een eiken tuintafel als een douglas tuintafel zijn een prachtige aanvulling om van je tuin een waar relaxparadijs te maken. Kies je model en zorg ervoor dat je de komende jaren heerlijk kunt genieten van je tuin! Wil je de tuintafel eerst even bekijken? Dat kan! Neem contact op, dan plannen we een bezichtiging in.

Vier het buitenleven met een lange houten tuintafel

Met een lange houten tuintafel van houtenpicknicktafelkopen.nl vier je het echte buitenleven. Zie je jezelf al zitten op die zwoele zomeravond, met een stel goede vrienden en een lekker ijskoud biertje? De barbecue staat al aan, op tafel is genoeg ruimte voor alle schalen met heerlijkheden die je samen met je vrouw hebt klaargemaakt. Het geurige stokbrood, vers uit de oven met kruidenboter. De heerlijke verse salades. En natuurlijk een uitgebreide collectie sauzen die je zometeen over je speklapje en hamburger gaat draperen.

Een houten tuintafel met bank met zoveel mogelijk plek!

Een houten tafel met bank is ideaal voor zo’n ouderwets gezellige avond als hierboven beschreven. We hebben tuintafels met een lengte van 2 meter, 2,5 meter of 3 meter. Hier kun je gemakkelijk met 6 personen aan zitten, of zelfs met 8 personen. Het zou toch zonde zijn als je de ruimte die je aan tafel hebt, niet benut? Maak dus je tuin zo gezellig mogelijk en geef je bezoek allemaal een plekje aan één van onze houten tuinbanken.