Picknicktafels

Resultaat 1–9 van de 22 resultaten wordt getoond

Houten Picknicktafels kopen van Houtenpicknicktafelkopen.nl

Picknicktafels zijn er in allerlei soorten en maten. Wij gebruiken douglas hout en eiken om onze tafels te maken. De douglas picknicktafels hebben van nature een hoge duurzaamheid en zijn daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen. De eiken picknicktafels gaan langer mee. Het eikenhout is beter bestand tegen weersinvloeden.

Alle soorten en maten picknicktafels te koop

Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn bij Houtenpicknicktafelkopen.nl diverse opties voor het hout. We maken tuinmeubelen van eikenhout en van douglas hout. Qua uitvoering zijn er ook diverse opties:

Hoe bepaal je de maat van je picknicktafel?

De breedtematen variëren per tafel. De hoogte van het blad is over het algemeen 75cm, maar de breedte kan uiteenlopen van 1,40 meter tot 3,00 meter.

Je kunt als stelregel aanhouden dat je zo’n 60cm tot 70cm ruimte nodig hebt per persoon. Dat is de breedtemaat van 1 persoon aan tafel. Voor kinderen geldt natuurlijk dat ze iets smaller zijn. Een 2,50 meter houten picknicktafel biedt doorgaans voldoende ruimte voor 8 personen, eentje van 2,00 meter is goed voor 6 personen. Twijfel je over de maat? Neem dan even contact op, dan voorzie ik je van advies.

Robuuste houten tuinmeubelen

Al onze buitenmeubels worden gemaakt van het beste hout dat wij “vers van de stam zagen”. Vervolgens bewerken we het hout in onze traditionele zagerij tot een robuuste picknicktafel. Kortom, een mooi stukje Hollands vakwerk. Kies voor een duurzame oplossing die jarenlang mee gaat! Wil je de picknicktafel eerst even bekijken? Dat kan! Neem contact op, dan plannen we een bezichtiging in.