Picknicktafel vierkant


Vierkante picknicktafel kopen? Onze ambachtelijk handgemaakte stevige picknicktafels van zware en degelijke kwaliteit koop je eenvoudig online. Uiteraard leveren wij picknicktafels door heel Nederland en zijn deze leverbaar in diverse afmetingen en vormen zoals vierkant. In onze webshop vind je de meest verkochte picknicktafels (dit zijn vooral rechthoekige picknicktafels). Wij kunnen echter maatwerk leveren en bijvoorbeeld een vierkante picknicktafel voor je maken.

Tip: via deze pagina kun een maatwerkofferte aanvragen en een bestand (bijvoorbeeld een plaatje van internet) uploaden.

Onze picknicktafels zijn standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM dik en zijn daarmee oerdegelijk! Kortom, een mooie en degelijke picknicktafel voor jaren zitplezier, geschikt voor particulieren, horeca en bedrijven.

Picknicktafel vierkant kopen in webshop

 

picknicktafel met leuning

maatwerk picknicktafel met leuning

Bovenstaande picknicktafel is gemaakt van eikenhout. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij in Gelderland tot een robuuste en massieve picknicktafel met bank en rugleuning. Deze tafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen, tenzij je het hout bewerkt. Lees hier meer productkenmerken.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Na het bestelproces informeren wij je over de actuele levertijd (of neem even contact op).