Nieuws

Op deze pagina lees je het laatste nieuws van houtenpicknicktafelkopen.nl


Handig: 5 stappen, 10-minuten handleiding

Wist je dat onze picknicktafels heel eenvoudig binnen 10 minuten in elkaar te zetten zijn met onze duidelijke 5-stappen handleiding? Deze ontvang je bij onze bestelling.

We hebben alle onderdelen genummerd en de schroefgaten alvast voorgeboord! Maar natuurlijk kun je de tafel – in overleg – ook gemonteerd komen afhalen!

Houten picknicktafel pakket

Houten picknicktafel pakket

5 stappen handleiding

5 stappen handleiding

genummerde onderdelen

genummerde onderdelen


Ideal- en creditcardbetalingen mogelijk

Vanaf heden kun je in onze webshop ook betalen met Ideal en CreditCard. Wij ondersteunen hiermee verschillende betalingsmethoden. Bij het afrekenen in onze webshop kun je aangeven op welke manier je wilt betalen.

 

iDeal

Je kunt bij ons veilig via iDEAL betalen. iDEAL is de meest populaire betaaloplossing op het internet binnen Nederland. iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Meer weten over iDeal? Klik dan hier.

 

CreditCard

Als je (online) afrekent met jouw creditcard zijn de aangekochte producten automatisch verzekerd. Tevens krijg je met de Aflevergarantie jouw geld terug als een product of dienst niet geleverd wordt. Meer weten over betalen met credit card? Klik dan hier.

 

Paypal

Betalen met een e-mailadres. Geen gedoe met pinnen of banknummers uitwisselen. Betalen via PayPal; je kunt ook betalen met jouw creditcard als je geen PayPal account hebt.

 

Overboeken

Ook bieden wij jou de mogelijkheid om de betaling per overboeking te voldoen. Gebruik hiervoor een overschrijvingsformulier van jouw bank of de mogelijkheid binnen het internetbankieren van jouw bank.