Picknicktafel 8 personen


Picknicktafel 8 personen

Zoek je een ambachtelijk gemaakte picknicktafel voor 8 personen van zware en degelijke kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken oerdegelijke picknicktafels in heel veel verschillende soorten en maten, maar altijd met als uitgangspunt degelijkheid, duurzaamheid en stevigheid!

Onze eiken picknicktafels zijn standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM dik en zijn daarmee oerdegelijk en kunnen met gemak door 8 personen gebruikt worden!

Picknick tafels voor 8 of meer personen

De picknicktafel voor 8 personen is gemaakt van Eikenhout of Douglashout. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij tot een robuuste hardhouten en massieve tuintafel. Deze tafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen. Deze houten tafel kan tot wel 15 jaar mee gaan.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Na het bestelproces informeren wij je over de actuele levertijd.

Verschillende soorten picknicktafels en banken

Wij leveren diverse soorten Eiken of Douglas picknicktafels, tafels en banken. Vanzelfsprekend kunnen wij maatwerk leveren. Klik hier voor een (vrijblijvende) maatwerkofferte.