Horeca Picknicktafel


Zoek je een stevige horeca picknicktafel van zware en degelijke kwaliteit? Check dan onze webshop! Onze handgemaakte picknicktafels zijn standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM dik en zijn daarmee oerdegelijk en kunnen met gemak door 6 tot 12 personen gebruikt worden! Perfect voor de horeca zoals cafes, restaurants, pannenkoekenhuizen, etc.

picknicktafel horeca webshop

Wij leveren al jarenlang aan diverse horecabedrijven door heel Nederland. Op onderstaande foto zie je onze picknicktafels bij een horecagelegenheid in Leiden.

picknicktafel horeca

picknicktafel horeca

Wil je overleggen over de mogelijkheden voor picknicktafels die je het beste kunt gebruiken in de horeca? Neem gerust even contact op!

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren op locatie. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt.

Wij leveren diverse soorten Douglas- of eiken picknicktafels, tafels en banken. Vanzelfsprekend kunnen wij maatwerk leveren.