Picknicktafel hardhout


Picknicktafel hardhout kopen? Onze handgemaakte stevige picknicktafels van zware en degelijke kwaliteit koop je eenvoudig online. De picknicktafels zijn standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM eikenhout en zijn daarmee oerdegelijk! Kortom, een mooie en degelijke picknicktafel voor jaren zitplezier, geschikt voor particulieren, horeca en bedrijven.

Eikenhout kun je – in de praktijk – goed vergelijken met hardhouten picknicktafel. Eikenhout gaat zo’n 20 jaar mee, maar is vooral veel duurzamer dan hardhout (het hoeft bijvoorbeeld niet per schip vervoerd te worden). Voor onze picknicktafels gebruiken wij eikenhout dat afkomstig is uit Nederland of Duitsland. Het hoeft dus niet ver getransporteerd te worden.

Webshop Picknicktafel hardhout

Uiteraard leveren wij picknicktafels door heel Nederland en zijn deze leverbaar in diverse afmetingen. In onze webshop vind je de meest verkochte picknicktafels. Zoek je een speciaal model? Neem dan even contact op. We leveren ook maatwerk.

 

eiken picknicktafel kopen

eiken picknicktafel kopen

Bovenstaande picknicktafel is gemaakt van eikenhout. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij in Gelderland tot een robuuste picknicktafel. Deze tafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen, tenzij je het hout bewerkt. Lees hier meer productkenmerken.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Na het bestelproces informeren wij je over de actuele levertijd (of neem even contact op).