Picknicktafel Nijmegen


Picknicktafel in Nijmegen kopen? Onze handgemaakte stevige picknicktafels van zware en degelijke kwaliteit koop je eenvoudig online. Uiteraard leveren wij picknicktafels door heel Nederand, waaronder in Nijmegen. Onze eiken picknicktafel is standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM dik en is daarmee oerdegelijk! Kortom, een mooie en degelijke picknicktafel voor jaren zitplezier, geschikt voor particulieren, horeca en bedrijven in Nijmegen en omgeving.

Picknicktafel webshop Nijmegen

 

zware eiken picknicktafel kopen

De picknicktafel is gemaakt van eikenhout. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij in Gelderland tot een robuuste en massieve picknicktafel. De picknicktafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen, tenzij je het hout bewerkt. Lees hier meer productkenmerken.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren (zeker in Nijmegen aangezien ons kantoor in de buurt van Nijmegen gevestigd is). Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Na het bestelproces informeren wij je over de actuele levertijd (of neem even contact op).