Picknicktafel kopen Brabant


Stevige houten picknicktafel kopen? Wij leveren ook picknicktafels door heel Brabant! Onze handgemaakte stevige picknicktafels van zware en degelijke kwaliteit koop je eenvoudig online. Onze eiken picknicktafel is standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM dik hout en is daarmee oerdegelijk! Kortom, een mooie en degelijke picknicktafel voor jaren zitplezier, geschikt voor particulieren, horeca en bedrijven.

Picknicktafel kopen in Brabant

 

handgemaakte eiken picknicktafel kopen in Brabant

De picknicktafel is gemaakt van eikenhout of douglashout. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij in Gelderland tot een stevige picknicktafel. De picknicktafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen, tenzij je het hout bewerkt. Lees hier meer productkenmerken.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Na het bestelproces informeren wij je over de actuele levertijd (of neem even contact op).