Picknicktafel Apeldoorn


Picknicktafel in Apeldoorn kopen? Onze ambachtelijk handgemaakte stevige picknicktafels van zware en degelijke kwaliteit koop je eenvoudig online. Uiteraard leveren wij picknicktafels in Apeldoorn. Onze eiken picknicktafel is standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM dik en is daarmee oerdegelijk! Kortom, een mooie en degelijke picknicktafel voor jaren zitplezier, geschikt voor particulieren, horeca en bedrijven.

4 persoons picknicktafel

 

Eiken picknicktafel leverbaar in Apeldoorn

Deze 4 persoons picknickbank is gemaakt van eikenhout. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij in Gelderland tot een robuuste en massieve picknicktafel. Deze tafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen, tenzij je het hout bewerkt. Lees hier meer productkenmerken.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Na het bestelproces informeren wij je over de actuele levertijd (of neem even contact op).