Houten picknicktafel groot


Grote houten picknicktafel kopen? Onze handgemaakte houten picknicktafels van zware en degelijke kwaliteit koop je eenvoudig online. Deze grote houten picknicktafels zijn standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM eikenhout en zijn daarmee oerdegelijk! Kortom, een ruime, mooie en degelijke picknicktafel voor jaren zitplezier, geschikt voor particulieren, horeca en bedrijven.

 

Webshop grote houten picknicktafel

Uiteraard leveren wij onze houten picknicktafels tafels door heel Nederland. De picknicktafels zijn deze leverbaar in diverse afmetingen en modellen. In onze webshop vind je de meest verkochte houten picknicktafels. Zoek je een speciaal model of wens je maatwerk? Neem dan even contact op.

Bovenstaande eiken picknicktafels en tuintafels zijn gemaakt van eikenhout. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij in Gelderland tot een robuuste picknicktafel. Deze tafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen, tenzij je het hout bewerkt. Lees hier meer productkenmerken.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Na het bestelproces informeren wij je over de actuele levertijd (of neem even contact op).