Eiken tafel op maat


Zoek je een ambachtelijk handgemaakte eiken tafel van zware en degelijke kwaliteit? Check dan onze webshop of klik hier om contact met ons op te nemen voor een eiken tafel op maat! Onze eiken tafels zijn standaard uitgevoerd met 4 planken van ca. 5 CM dik en zijn daarmee oerdegelijk!

Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij tot een robuuste hardhouten en massieve (tuin)tafel. Deze tafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen. Deze houten tafel kan tot wel 15 jaar mee gaan.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt of zijn beperkt aanwezig.

Wij leveren diverse soorten Eiken of Douglas picknicktafels, tafels en banken. Vanzelfsprekend kunnen wij maatwerk leveren. Klik hier voor een (vrijblijvende) maatwerkofferte.