Picknicktafel


Zoek je een oerdegelijke handgemaakte houten picknicktafel van zware en degelijke kwaliteit? Check dan onze webshop! Onze picknicktafels zijn standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM dik en zijn daarmee oerdegelijk en kunnen met gemak door 6 tot 12 personen gebruikt worden! Perfect voor de horeca zoals cafes, restaurants, pannenkoekenhuizen, maar ook voor het gezin!

De picknicktafel voor 8 personen is gemaakt van Eikenhout of Douglashout. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij tot een robuuste hardhouten en massieve tuintafel. Deze tafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen. Deze houten tafel kan tot wel 15 jaar mee gaan.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren op locatie. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt.

Wij leveren diverse soorten Eiken of Douglas picknicktafels, tafels en banken. Vanzelfsprekend kunnen wij maatwerk leveren. Klik hier voor een (vrijblijvende) maatwerkofferte.