picknicktafel met rugleuning


Picknicktafel met rugleuning kopen? Onze ambachtelijk handgemaakte stevige picknickbank met rugleuning van zware en degelijke kwaliteit koop je eenvoudig online. Uiteraard leveren wij picknicktafels tafels door heel Nederand. Onze eiken picknicktafel met rugleuning is standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM dik en is daarmee oerdegelijk! Kortom, een mooie en degelijke picknicktafel voor jaren zitplezier, geschikt voor particulieren, horeca en bedrijven.

Picknicktafel met rugleuning

 

LET OP: vanwege het gewicht en de afmetingen kunnen wij de “picknicktafel met rugleuning” niet vervoeren via onze reguliere vervoerder! Deze dien je zelf af te halen OF we maken een aparte afleverafspraak. Neem voor vragen gerust contact op.

picknicktafel met rugleuning

picknicktafel met rugleuning

De picknicktafel is gemaakt van eikenhout. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij in Gelderland tot een robuuste en massieve picknicktafel met bank en rugleuning. Deze tafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen, tenzij je het hout bewerkt. Lees hier meer productkenmerken.

Vierkante picknicktafel met rugleuning

Wil je liever een hele vierkante picknicktafel met rugleuing? Dat kan natuurlijk ook! In onze werkplaats maken we continue picknickbanken op maat. Dat is onze kracht. We horen graag je wensen, gaan aan de slag met een tekening en een offerte, en wanneer alles naar wens is dan maken we graag die vierkante picknick tafel met rugleuning voor op de zaak of in je tuin. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Levertijd van onze picknicktafels

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Na het bestelproces informeren wij je over de actuele levertijd (of neem even contact op).