picknicktafel en bank in 1


Picknicktafel en bank in 1 kopen? Onze ambachtelijk handgemaakte stevige picknicktafel en bank in één, van zware en degelijke kwaliteit, koop je eenvoudig online. Uiteraard leveren wij picknicktafels tafels door heel Nederand. Onze eiken picknicktafel en bank in 1 is standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM dik en is daarmee oerdegelijk! Kortom, een mooie en degelijke picknicktafel voor jaren zitplezier, geschikt voor particulieren, horeca en bedrijven.

Picknicktafel en bank in 1

 

LET OP: vanwege het gewicht en de afmetingen kunnen wij de “picknicktafel en bank in 1” niet vervoeren via onze reguliere vervoerder! Deze dien je zelf af te halen OF we maken een aparte afleverafspraak. Neem voor vragen gerust contact op.

picknicktafel met rugleuning

picknicktafel met rugleuning

Eiken picknicktafel en bank in één

De picknicktafel en bank in één is gemaakt van eikenhout. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij in Gelderland tot een robuuste en massieve picknicktafel met bank en rugleuning. Deze tafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen, tenzij je het hout bewerkt. Lees hier meer productkenmerken.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Na het bestelproces informeren wij je over de actuele levertijd (of neem even contact op).