Douglas picknickbank


Douglas picknickbank kopen? Onze handgemaakte stevige douglas picknickbank van zware en degelijke kwaliteit is uitstekend geschikt voor buitengebruik. De douglas picknickbank koop je eenvoudig, veilig online en is in diverse lengtes verkrijgbaar. Uiteraard leveren wij in heel Nederland. Onze picknickbank is standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM dik en is daarmee oerdegelijk! Kortom, een mooie en stevige houten picknicktafel van douglashout voor jaren zitplezier, geschikt voor particulieren, horeca en bedrijven.

webshop douglas picknickbank

 

Douglas picknicktafel

Douglas picknickbank

De picknickbank is gemaakt van douglas hout. Het hout zagen wij “vers van de stam” en bewerken wij in onze traditionele zagerij in Gelderland tot een robuuste en massieve picknickbank. Deze tafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen, tenzij je het hout bewerkt. Lees hier meer productkenmerken.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Na het bestelproces informeren wij je over de actuele levertijd (of neem even contact op).”