Vierkante picknicktafel


Vierkante picknicktafel kopen? Onze ambachtelijk handgemaakte picknicktafels van zware en degelijke kwaliteit koop je eenvoudig online. Uiteraard leveren wij onze vierkante picknicktafels tafels door heel Nederland. In onze webshop vind je de meest verkochte vierkante picknicktafels. Onze picknicktafels zijn standaard uitgevoerd met planken van ca. 5 CM dik en zijn daarmee oerdegelijk! Kortom, een mooie en degelijke vierkante picknicktafel voor jaren zitplezier, geschikt voor particulieren, horeca en bedrijven.

Vierkante picknicktafel kopen

 

vierkante picknicktafel hardhout

Vierkante picknicktafel te koop in onze webshop

Bovenstaande picknicktafel is gemaakt van eikenhout. Het hout bewerken wij in onze traditionele zagerij in Gelderland tot een robuuste en massieve picknicktafel met bank en rugleuning. Deze picknicktafel heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. In de buitenlucht zal het hout na verloop van tijd vergrijzen, tenzij je het hout bewerkt. Lees hier meer productkenmerken.

Afhankelijk van het seizoen kan de voorraad en levertijd variëren. Doorgaans kunnen wij binnen 3 weken leveren. Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Na het bestelproces informeren wij je over de actuele levertijd (of neem even contact op).